Joke en Nele gaan nationaal!

Op 5 april 2024, over deze onderwerpen: Goed bestuur
Joke & Nele

Vind jij het belangrijk dat Overijse ook op federaal en Vlaams niveau goed vertegenwoordigd wordt? Vergeet dan op 9 juni niet te stemmen op Joke Lenseclaes en Nele De Martelaere, twee sterke N-VA-kandidaten die hun gemeente Overijse op de kaart willen zetten.

Binnen enkele maanden, op 9 juni, gaan we allemaal naar de stembus om een nieuw Vlaams en federaal parlement te kiezen. Voor de inwoners van Overijse is er goed nieuws. Zij kunnen hun stem uitbrengen voor twee sterke N-VA-kandidaten uit Overijse die hun gemeente graag Vlaams én nationaal willen vertegenwoordigen.

Joke Lenseclaes is leerkracht Frans en Duits. Sinds 2012 is ze actief in de gemeenteraad van Overijse. Nele De Martelaere is al enkele jaren de trouwe rechterhand van Kamerlid Theo Francken. Vorig jaar verhuisde ze naar Overijse vanuit Huldenberg, waar ze vanaf 2012 in de gemeenteraad zetelde.

Beide dames zullen de kleuren van Overijse verdedigen vanop de vierde opvolgersplaats. Joke is kandidaat op de lijst voor het Vlaams parlement, die getrokken wordt door viceminister-president Ben Weyts. Nele kan je terugvinden op de lijst voor het federaal parlement met als lijsttrekker Kamerlid Theo Francken.

“Joke en Nele engageren zich al lange tijd voor N-VA”, aldus Tom Hanssens, voorzitter van N-VA Overijse. “We zijn dan ook blij dat we hen als sterke kandidaten naar voor kunnen schuiven binnen onze afdeling. Voor Overijse is het een troef om via deze dames het Vlaamse en groene karakter van onze gemeente én van onze regio te verzekeren. Op 9 juni hoef je dus maar één ding te doen: stemmen op (onze nummers 4 van hier), Joke en Nele!”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is