Gele mokken om op de koffie te gaan bij Overijse2002 – N-VA

Op 30 mei 2018, over deze onderwerpen: N-VA, Verkiezingen 2018
gele tas

2002 gele koffiekoppen kleurden dinsdagochtend Overijse. Op verschillende plaatsen in Overijse centrum en in de gehuchten doken er dinsdag gele koffiekoppen op. De enige verwijzing naar meer informatie is de website www.geletas.be die de datum van 30 mei 2018 vermeldt.

Vandaag is duidelijk dat de gele koffiekoppen een ‘stunt’ zijn van Overijse2002 – N-VA die hiermee alle Overijsenaren ‘op de koffie’ uitnodigt.

Burgemeester Inge Lenseclaes: “Ik nodig samen met alle collega’s van Overijse2002 – N-VA iedere Overijsenaar uit om bij ons ‘op de koffie’ te komen.” De wekelijkse markt in het centrum is ons startpunt en de komende twee weken zullen we overal in Overijse, in elk gehucht en elke wijk, opduiken om onze inwoners te vragen hun wensen en grieven voor Overijse met ons te delen. Voorzitter Eric Leskens (Overijse2002) & Joris Kelchtermans (N-VA Overijse): ”Onze mandatarissen in het schepencollege, gemeenteraad en OCMW-raad zullen bij een kop koffie en een stukje cake graag naar u luisteren en al uw vragen beantwoorden.”

Op donderdag 31 mei zullen we van start gaan op de markt van Overijse van 7u30 – 11u30. De volledige planning vindt u terug in de bijlage.

Overijse2002-N-VA hoopt u te mogen verwelkomen. Het gedetailleerde programma vindt u terug op www.geletas.be of op de Facebookpagina’s van Overijse2002 en N-VA Overijse. #bestuuronderdemensen

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is