Geen verkeersproblemen

Op 11 april 2018, over deze onderwerpen: Mobiliteit, N-VA
rookmelder

Er zijn vele dromen die ik heb voor onze gemeente, maar ik pik er twee uit die ik vroeg of laat graag zou gerealiseerd willen zien.
Zo zou ik graag op een dag wakker worden in een Overijse dat weinig of geen verkeersproblemen heeft en waar je te voet en met de fiets veilig naar je bestemming kan gaan. Er wordt vandaag weliswaar gewerkt aan een oplossing voor de problemen waarmee we kampen, maar in een droom kan je zoiets uiteraard in een klap oplossen. Neem bijvoorbeeld de bocht van 90° aan het Leonardkruispunt, waar de verbinding met de Ring gemaakt wordt. Die zorgt bijna dagelijks voor een verkeersinfarct in Jezus-Eik en Maleizen. Ook op de secundaire wegen tussen Wallonië en Brussel loopt het verkeer zowat elke dag vast, met grote hinder voor onze inwoners tot gevolg.
Daarnaast zou ik graag zien dat er door iedereen respect getoond wordt voor alle talen. Net zoals wij ons beste mondje Frans boven halen in Waterloo, zo zou het evident moeten zijn dat inwoners van Overijse in handelszaken in de gemeente in het Nederlands geholpen kunnen worden zonder daarom voor flamingant versleten te worden.

(c) Deze Week - 11/4/2018

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is