Sprokkels uit de gemeenteraad van 21 juni 2013

Op 24 juni 2013, over deze onderwerpen: Gemeenteraad, Milieu, Onderwijs, Wonen

Uit de gemeenteraadIn het vrijetijdscentrum Kamp Kwadraat komt een nieuwe keuken. Dankzij deze keuken zullen er in de toekomst ook etentjes kunnen georganiseerd worden en beschikken huurders voor communie of verjaardagsfeestjes over het nodige materiaal om ook een maaltijd te kunnen serveren.

Het containerpark zal uitgebreid worden. Enerzijds wordt de ingang verlegd naar de Kerkeweg, zodat files aan de ingang op de Terhulpensesteenweg vermeden zullen worden. De uitgang blijft waar hij vandaag is. Anderzijds worden een aantal containers in de toekomst verzonken opgesteld, zodat de soms onveilige trappen zullen verdwijnen.

Het booggebouw van het GITO Overijse zal worden gerenoveerd. De refter verhuist en de autoafdeling krijgt plaats op het gelijkvloers naast het laslokaal. Op de verdiepingen worden nieuwe klassen ingericht voor houtbewerking, ICT , wetenschappen, godsdienst, zedenleer en een muzieklokaal.

Het wegenistracé voor de nieuwe wijk Beiershof langs de Drogenberg werd goedgekeurd. Op de site komen huurappartementen en koopwoningen in samenwerking met Providentia en sociale koopkavels in samenwerking met Vlabinvest.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is