Joris Kelchtermans (tijdelijk) nieuw provincieraadslid voor N-VA

Op 29 april 2014, over deze onderwerpen: N-VA

Dinsdag 29 april legde Joris Kelchtermans uit Overijse de eed af als nieuw provincieraadslid voor N-VA. Hij zal voor enkele maanden Elke Wouters opvolgen, die omwille van moederschapsverlof enkele maanden afwezig zal zijn. Joris is tevens voorzitter van de N-VA afdeling in Overijse.

Joris Kelchtermans (provincieraadslid N-VA): “Als eerste opvolger wist ik dat dit er met de zwangerschap van Elke zat aan te komen. Nu het zover is, zal ik gedurende de enkele maanden die mij hier gegund zijn, mijn best doen om me in te werken en mijn steentje bij te dragen aan deze sterke fractie. De bevoegdheden die ik van Elke overneem de komende maanden (welzijn, vrije tijd, …) zijn net die bevoegdheden die me nauw aan het hart liggen.”

Ook fractieleider Linda Van den Eede is tevreden met het nieuwste lid van de fractie.

Linda Van den Eede (fractieleider N-VA Vlaams-Brabant): “We zijn tevreden dat Joris de tijdelijke leemte die Elke achterlaat wil opvullen. We hebben alle vertrouwen in zijn kwaliteiten en werkkracht. Ik wens namens onze fractie Joris heel veel succes en Elke nogmaals van harte proficiat met haar tweeling!”
 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is